Diploma Universitari Sènior

Una vegada finalitzat el Primer Cicle formatiu de la Universitat dels Majors s’ofereix la possibilitat de realitzar un Segon Cicle, denominat Nivell II Superior/d’ Especialització. Per tant, SOLS ES POT ACCEDIR AQUEST SEGON CICLE DESPRÉS D´HAVER SUPERAT EL PRIMER (600 hores).
 
El cicle d’especialització està orientat a dotar a l’estudiant de sabers, destreses i possibilitats d’aprofundir i intervenir en un àmbit específic del coneixement possibilitant la realització d’investigacions o participant en projectes d’intervenció/investigació. La carga lectiva dels dos cursos que comprenen el Nivell II sumen un total de 400 hores. 
 
Tots els cursos consten de quatre assignatures troncals de 30 hores cadascuna, repartides en dos quadrimestres i que a l´any consten de 120 hores més 80 hores d’optativitat.
 
Pel que fa a la distribució de les assignatures per al curs 2016/2017, és la següent:
 
  PRIMER QUADRIMESTRE SEGON QUADRIMESTRE
QUART

Envelliment Actiu

Professors: Sacra Pinazo i Fany Palomares

Drets Humans

Professor: Albert Mora

Món Actual

Professor: Anaclet Pons

Ciència Política

Professors: Joaquín Martín i Carlos Rivero 

CINQUÉ 

Cinema

Professor: Carlos Arenas

Unió Europea

Professor: Antonio Bar

Filosofia

Professor: Francesc H. Dobón

Art Valencià

Professor: Joan Costa

 
 A més a més, les hores de classe es complementen amb un ampli ventall d’activitats alternatives de lliure elecció que inclouen cursos d’Extensió Universitària, excursions, cicles de conferències i fins i tot la possibilitat d’assistir a les classes d’algunes titulacions oficials de la Universitat de València, compartint així els seus estudis amb els joves universitaris.
 
En aquest cas, les assignatures obligatories també s´han de completar amb una sèrie d´assignatures optatives que el centre dóna a escollir fins completar les 200 hores per curs. Una vegada finalizats aquestos dos anys, i sumant les 600 hores cursades al Nivell I, els alumnes reben el DIPLOMA UNIVERSITARI SENIOR NIVELL II SUPERIOR O D’ESPECIALITZACIÓ.

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar