ASSAIG, Grup de Teatre U.V.

Aquest any estem de celebració!!!. Enguany, ASSAIG (Grup de Teatre de la Universitat de València) compleix 25 anys. Durant tot el curs 2015/2016 se celebrarà l´aniversari amb un munt d´activitat.

ASSAIG (Grup de Teatre de la Universitat de València), naix en 1990 amb l’objectiu de fer teatre en valencià amb universitaris. La tria de textos és variable, en funció de les possibilitats i la preparació expressives d’aqueixos alumnes/actors vocacionals i amb un interès indiscutible per a un públic majoritàriament universitari.

ASSAIG (Grup de Teatre de la Universitat de València) gestionada des de la Fundació General de la Universitat de València, té un personal estable que gestiona la coordinació de les activitats del Grup, la direcció d’espectacles, lectures dramatitzades, tallers de teatre, etc.

Els components d’ASSAIG, els alumnes/actors, són alumnes de la nostra Universitat, el número sempre és variable, segons les necessitats de cada espectacle. Els actors del grup, són els alumnes que han passat pels tallers de teatre que organitza Arts Escèniques de la Fundació General de la Universitat de València. Finalitzat els dos tallers, el de primer i segon nivell, passen a formar part del Grup de Teatre

La participació en els diferents muntatges teatrals dóna 2 crèdits ECTS.

ASSAIG sempre s’ha plantejat nous horitzons i noves propostes escèniques que intenten aportar al fet teatral valencià, l’originalitat i la qualitat pròpia d’una gran plataforma teatral universitària com la nostra. 

25 años-25 años

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar