Borsa de Treball i Orientació

La Universitat de València compta amb l´Observatori d´Inserció Professional i Assessorament Laboral (OPAL) el qual té com a objectiu ajudar en la inserció laboral a tots els estudiants i titulats de la Universitat de València i millorar les seues possibilitats professionals.

L’ OPAL és, en essència, un pont entre la formació i l´ ocupació.

Per aconseguir-ho, l’OPAL disposa d´una sèrie de serveis:

- Orientació i Assessorament (+info)

L´objectiu fonamental de l’OPAL és facilitar i potenciar la inserció laboral de tots els estudiants i titulats de la Universitat de València.

Per això, posa a la teua disposició un servei d´orientació professional i laboral que et permetrà rebre informació sobre aspectes que s´han mostrat rellevants per a la teua inserció.

A més pots triar entre "Presencial" o "En Línia"

- Ocupació i Emprenedoria (+info)

En Agencia de Col·locació/Borsa de Treball es gestionen ofertes de treball de diferents perfils posant en contacte oferta i demanda d’ocupació.

D’una banda, els demandants d’ocupació poden incloure el seu currículum emplenant un formulari electrònic, i de l’altra, les empreses que ofereixen ocupació poden inserir les seues ofertes de treball en la Agencia de Col·locació/Borsa de Treball i/o en el Tauler d’ofertes d’ocupació.

Per a accedir a la Agencia de Col·locació/Borsa de treball fesclic ací

- Formació (+info)

L´àrea de Formació de l’OPAL té com a objectiu ajudar-te en la teua inserció laboral mitjançant l´adquisició de competències i habilitats que et capaciten per al teu lloc de treball.

Saps totes les tècniques i eines per a la recerca d´ocupació? Preparar entrevistes? Com pots aprofitar les pràctiques professionals? Elaborar un bon curriculum?

Tot açò i més, pots trobar-ho en els nostres cursos OPAL o a través dels nostres tutorials, que pots trobar en la secció “Aprèn i millora la teua ocupabilitat”.

A més, et suggerim que complementes la teua formació amb altres cursos que ofereix la Universitat de València.


- Estudis i Anàlisi (+info)

Un dels objectius fonamentals de l´Observatori d´Inserció Professional i Assessorament Laboral de la Universitat de València (OPAL) és l´anàlisi sistemàtica de la inserció professional dels titulats i titulades de la Universitat, a través de l´estudi dels comportaments i de les opinions dels diferents actors del mercat laboral. En aquest sentit, l´Àrea d´Estudis i Anàlisis investiga la inserció laboral i l´ocupabilitat dels universitaris, involucrant en la seua anàlisi els titulats dels diferents cicles, els ocupadors i a l´Universitat mateixa. Tot això es fa amb el propòsit de conèixer i compaginar les demandes del mercat laboral, el perfil dels graduats i graduades i la formació universitària.

 

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar