Estàs a: >

UVocupació

UVocupació (Accedir a la web)

Es un servei de la Universitat de València que té com a objectiu ajudar en la inserció laboral a tots els estudiants i titulats de la UV i millorar les seues possibilitats professionals.

Per aconseguir-ho, UVocupació disposa d´una sèrie de serveis:

- Orientació i Assessorament

- Ocupació i Emprenedoria

- Formació

- Estudis i Anàlisi


Orientació Professional

L´objectiu fonamental de UVocupació és facilitar i potenciar la inserció laboral de tots els estudiants i titulats de la Universitat de València.

Per això, posa a la teua disposició un servei d´orientació professional i laboral que et permetrà rebre informació sobre aspectes que s´han mostrat rellevants per a la teua inserció, com ara:

  • Eines i tècniques de recerca d´ocupació 
  • Situació del mercat laboral
  • Eixides professionals per a les diferents titulacions
  • Competències i perfils més valorats
  • Formació d´interès per a la inserció
  • Planificació i desenvolupament de la carrera profesional

A més, pots triar entre orientació presencial o en linia


Estudis d´inserció laboral de les diplomatures i llicenciatures 

Aquesta secció és dedicada a l´anàlisi de les característiques i dels indicadors de la inserció i la situació laboral, l´activitat professional i el desenvolupament de carrera dels titulats i titulades de la UV a través d´investigacions centrades en les diferents titulacions, cicles i àrees de coneixement.

Així, es realitzen investigacions específiques sobre la inserció dels titulats i titulades de grau i postgrau, a més d´estudis sobre aspectes específics de la transició al mercat laboral.

 

Més informació: estudiosopal@uv.es


Formació 

Quina formació necessites per millorar la teua inserció laboral? Com pots desenvolupar habilitats que siguen útils en el món laboral? Saps totes les tècniques i eines per a la recerca d´ocupació? Preparar entrevistes? Elaborar un bon curriculum? Com pots aprofitar les pràctiques professionals?

L´àrea de Formació de UVocupació té les respostes i pot ajudar-te en la teua inserció laboral mitjançant l´adquisició de competències i habilitats que et capaciten per a un lloc de treball, perquè a més dels coneixements específics de la teua titulació, has d´adquirir una sèrie de competències que milloraran les teues possibilitats d´inserció laboral.

Amb eixe objectiu UVocupació ofereix cursos de lliure elecció que a més et resultaran útils per conèixer, entre altres, les tècniques i les eines de cerca d´ocupació, preparar entrevistes i processos de selecció i altres habilitats que es demanen en el món laboral.

A més, consulta els nostres tutorials en el web, que pots trobar en la secció “Aprèn i millora la teua ocupabilitat”, i que t´ajudaran a traure el màxim profit de les pràctiques professionals, a elaborar un bon curriculum vitae i carta de presentació, a preparar una entrevista i a disposar d’una guia sobre el tipus de treball que pots exercir.

A més, et suggerim que complementes la teua formació amb altres cursos que ofereix la Universitat de València.

 

 

 

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar