Estàs a: >

Idiomes

Per què aprendre idiomes?. De segur que si analitzes aquesta pregunta, podries trobar molts motius. De segur que la primera motivació gira al voltant de trobar un treball. Dominar l´anglès hui en dia es una ferramenta fonamental que no pot faltar en qualsevol curriculum, a més de ser la llengua oficial en la UE. I si parlem de desenvolupament personal estudis americans han demostrat que les persones multilingües són més intel·ligents, més creatives i més flexibles que les persones monolingües.

No ho deixes per a demà i si vols començar pel teu compte dins del món de l´autoaprenentatge, parla amb la gent dels Centres d´Autoaprenentatge de Llengües de la Universitat i apunta´t als grups de conversa. I si vols matricular-te en un curs més específic telefona al Centre d´Idiomes i aprofundix en l´anglès o en altres llengües.

No oblides que també pots aprendre valencià. Aprofundeix en la llengua del lloc on vius o estudies i domina-la al 100%. Aprendre valencià t´ajudarà a entendre millor altres llengües i a acollir i integrar els nouvinguts a la nostra cultura i a la nostra idiosincràsia com a poble.

A més, si vols aprendre xinés o t´agradaria estudiar a Xina, l´Institut Confuci realitza classes de xinès per a tots els nivells, des de bàsic fins a avançat. En 2014 ha aconseguit un augment del cinquanta per cent en matriculacions ampliant cursos a xiquets, universitaris i públic en general.

 

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar