Beneficis per a les Empreses

Aquestos són els avantatges de formar part del grup d´Empreses Col.laboradores del  col.lectiu Alumni UV.

- Podrà entrar en contacte amb l’Observatori Professional d’Assessorament Laboral de la Universitat de València (OPAL), que posa en contacte alumnes i antics alumnes que estan en situació de desocupació o volen millorar la seua eixida professional i laboral.

L’OPAL ofereix:

     * Poder participar en la Fira d’Ocupació

     * Difusió d’ofertes d’ocupació

     * Accés a les seues borses d’ocupació

     * Pràctiques d’estrangers en la seua empresa

     * Pràctiques d’estudiants en la seua empresa

     * Assessorament en processos de selecció OPAL

     * Difusió d’ofertes d’ocupació

- Podrà donar a conèixer la seua empresa dins de la comunitat universitària, arribar a tota la Universitat i utilitzar tota la seua xarxa de difusió (premsa, mitjans de comunicació, web, xarxes socials, etc.).

- Podrà enfortir els lligams amb la Universitat de València i beneficiar-se del prestigi d’estar-hi vinculat.

- La seua empresa entrarà a formar part del catàleg d’avantatges Alumni UV del web perquè qualsevol interessat puga consultar-lo.

- El col·lectiu està format per quasi dues mil persones, a les quals es podran fer enviaments periòdics de promocions i/o ofertes. L’enviament d’aquesta informació es farà mitjançant el butlletí electrònic que cada quinze dies envia el col·lectiu per contactar amb els seus membres.

- L’empresa tindrà un espai específic en el web del col·lectiu, amb la indicació dels termes de l’acord a què s’haja arribat i amb un enllaç directe a la seua web perquè els usuaris es puguen informar de tots els seus productes.

- L’empresa podrà fer públic l’acord de col·laboració amb la Universitat de València tant als seus associats com als mitjans de comunicació.

- El col·lectiu Alumni UV es compromet a difondre entre els seus membres la imatge de l’empresa i dels seus serveis mitjançant els recursos que considere oportuns. També es facilitaran les seues dades de contacte.

- Des del moment de la signatura de l’acord, l’empresa es compromet a integrar la imatge de  marca Alumni UV en la secció de les entitats col·laboradores, inclosos els suports que puguen fer referència a les entitats que col·laboren amb l’empresa.

- Les empreses no disposaran en cap moment de les bases de dades dels membres del col·lectiu, la comunicació entre aquelles i aquests es farà mitjançant la Fundació General. No obstant això, les empreses tindran accés a una aplicació web on podran comprovar la condició activa o inactiva d’un membre del col·lectiu.

 

 

 

 

 

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar