Estàs a: > Alumni Comparteix organitza una visita a Onda i al Museu del Taulell ´Manolo Safón´

Alumni Comparteix organitza una visita a Onda i al Museu del Taulell ´Manolo Safón´

Castell d´Onda

Castell d´Onda

El proper dissabte 25 de maig, el col·lectiu Alumni farà una visita a Onda i al Museu del Taulell ´Manolo Safón´. De la mà de l´Alumni Vicent Alvarez, que ja ha col·laborat amb el col·lectiu en altres ocasions, es farà una visita al casc antic, al Museu i al castell. La reserva del bus s´ha de fer directament en l´oficina Alumni.

Com conten en la web del Museu, el Museu del Taulell Manolo Safont és un fidel reflex de l´estima que tenim per la nostra història. Una estima que és fa patent amb aquestes col·laboracions i que crea un vincle entre la societat i el museu, espai on es mostra dignament el treball i l´art dels nostres avantpassats, és a dir, la nostra història…El Museu té les missions fonamentals de conservar, d´estudiar i de difondre el llegat dels nostres avantpassats, i recuperar d´aquesta manera la memòria col·lectiva que ens és pròpia i preservar-la per a les pròximes generacions, les quals sens dubte ens ho agrairan” (museoazulejo.org)

Es farà una visita guiada al casc antic d’Onda, declarat Conjunt Històric-Artístic i Be d’Interés Cultural en 1967 i al castell amb el Museu d’Història i Arqueologia local.

El preu per a l´Alumni es de 5€ i el de l´acompanyant de 10€. El pagament de l´activitat es realitzarà a l´oficina Alumni.

El dinar serà opcional i estarà al voltant dels 15 €. S’haurà de fer reserva prèvia en l´oficina Alumni. 

Documents adjunts:
Data d'actualització: 22 de Maig de 2019
Publicat en: Noticies, Agenda

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar