Estàs a: >

El col·lectiu

Des de l’any 1999, any en el qual la Universitat de València es va trobar en un moment de màxima obertura amb la celebració del 500 aniversari de la seua creació, es va donar forma a una proposta per a apropar-se a una societat que presentava demandes culturals i formatives cada vegada més complexes.

La creació d’AMICS I ANTICS ALUMNES al caliu de la Fundació General, va tenir l’objectiu primordial d’acollir tots els ciutadans sense distinció de grau ni procedència acadèmica.

El projecte ALUMNI UV-Amics i Antics Alumnes ha estat pensat per fer present la Universitat de València a la ciutat, fora de les aules i dels laboratoris. Amb aquesta finalitat, s’adreça a totes aquelles persones que volen continuar formant part de la Universitat de València, beneficiar-se d’un tracte preferent amb descomptes en una gran varietat de serveis i rebre tota la informació sobre l’oferta cultural que ofereix la institució.

Alumni UV són benvinguts tots els ciutadans sense distinció de grau ni procedència acadèmica. El projecte d’Amics proporciona facilitats informatives, econòmiques i d’accés als recursos de la Universitat de València.

Avantatges com ara l’accés a totes les biblioteques de la Universitat i preus especials en les activitats esportives, la Nau dels Xiquets i les Xiquets o els cursos de la Fundació són algunes de les opcions que ofereix el carnet d’Amics. D’altra banda, es pot accedir a descomptes en hotels, assegurances, turisme rural o llibreries, entre altres.

A més a més, mensualment es desenvolupen tot un seguit d’activitats, conferències, cursos o excursions, per a totes les edats i tota la família que volen servir de nexe per a enfortir les relacions entre tots els qui formen part d’aquest projecte.

Pertànyer al col·lectiu d’Alumni UV és fer Universitat i fer amics.

 

 

 

 

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar