Estàs a: >

Avantatge

CARNET UV

- El carnet es de color blau i es igual que el de la resta de membres de la comunitat universitària, PDI, PAS i estudiants.

- L´Alumni podrà recollir el seu carnet personalment o esperar que la Universitat l´envie al domicili (si no hi pots acudir personalment, pot acudir un altra persona en el teu lloc i s´acceptarà una autorització signada i una còpia del DNI de l´Alumni)

*Si vols recollir el teu carnet acudeix a qualsevol oficina universitària del Banc Santander amb el DNI abans de l´últim divendres del mes en curs una vegada feta la sol·licitud del carnet en l´oficina Alumni, en el següent horari: dimarts i dijous, de 9 a 10:30h i de 15:30 a 17:00h.
Si no l´has recollit, l´últim divendres del mes les dades quedaran bloquejades i s´enviaràn al banc. En aquest cas hauràs d´esperar que la UV te l´envie per correu ordinari.

Campus Blasco Ibáñez, Av. Blasco Ibañez, s/n (Facultat de Psicologia) Tel. 963934833

Campus Tarongers, Av. Dels Tarongers, s/n (Banc) Tel. 963728302

Campus Burjassot, Doctor Moliner, 50 (Banc) Tel. 963900366


* Si vols esperar que la Universitat te l´envie al domicili, el rebràs uns 10 díes aproximadament després de que es realitze l’enviament al banc de les dades l’últim divendres de cada mes.

- El període de validesa del plàstic del carnet és de 6 anys, encara que la quota caldrà renovar-la anualment. En cas contrari, es donarà el carnet de baixa.

- Cal que comuniques a l´oficina Alumni UV la pèrdua o el robatori del carnet perquè el donem de baixa i n’expedim un altre.


El carnet de la Universitat de València t´identificarà com a membre del col·lectiu i et permetrà l´accés a molts serveis de la Universitat com per exemple les biblioteques. Ara en un parell de dies el pots tindre a la butxaca i també el pots portar al mòbil, amb la nova aplicació de la Universitat (https://uvapp.uv.es/)Accedir a la web de CARNET UV

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar