Club Gastronòmic Alumni UV

Gaudeix de nombrosos avantatges per formar part del Club Gastronòmic AlumniUV.

El col·lectiu Alumni de la Universitat de València i Valencia Club Cocina volen crear per als Alumni un lloc de trobada gastronòmic, en el que poder endinsar-se en l’apassionant món de la cuina, compartir receptes, trucs, realitzar consultes i, en definitiva, compartir experiències culinàries.

Guiats pels experts cuiners de la reconeguda empresa valenciana Valencia Club Cocina (VCC), us proposem uns tallers de cuina personalitzats i a un preu especial per als membres del col·lectiu i els seus acompanyants, seguint la proposta de VCC. Cuina de temporada, tast d´aliments i begudes per aprendre a conèixer els nostres sentits i afinar el nostre gust provant excel·lents productes del nostre entorn i tallers a proposta vostra, segons les inquietuds més sol·licitades.

Tot això, dirigit sempre pels xefs professionals de VCC o professionals del món de l’hostaleria i l’alimentació que anirem convidant.

 

Les PROPOSTES GASTRONÒMIQUES 2016-2017 son:

19/10/2016 Cuina de temporada: setes i carabassa 08/03/2017 Salicultura. Encurtidos, salazones, marinados
16/11/2016 Plats populars regionals  05/04/2017 Cuina Internacional. Cuina italiana
14/12/2016 Cuina de Nadal 03/05/2017 Cuina Mediterrànea. Dieta saludable
11/01/2017 Cuina Internacional. Cuina mexicana 07/06/2017 Pinxos d´autor
08/02/2017 Sessió lliure a escollir entre els participants    

 Si vols veure les propostes gastronòmiques del curs 2015-2016, fes clic.


Què és Valencia Club Cocina?

Valencia Club Cocina és un nou i atractiu espai gastronòmic al teu abast, per gaudir de les experiències gastronòmiques i la seua degustació. A VCC disposen de reconeguts xefs i professionals de la gastronomia a disposició de les necessitats dels seus clients.

Realitzen qualsevol tipus d’experiències gastronòmiques, activitats de team building, cursos de cuina, tallers outdoor, showcooking, esdeveniments culinaris, tasts, trobades gastronòmiques, etc. 

Tot això amb la màxima qualitat i exclusivitat.

AVIS LEGAL: Valencia Club Cocina Sana, s.l. amb CIF B-98022544  amb domicili en Plaça San Felip Neri, 6 baix 46021 València i inscrita en el Registre Mercantil de València Tomo 8877 Llibre 6157 foli 70 full V-128471 Inscripció 2 a 8 de febrer 2012.

Com?

Per ser membre del col·lectiu AlumniUV, VCC ha creat un preu especial reduït per formar part del Club Gastronòmic Alumni.

El curs complet serà de 9 sessions i tindrà un cost de 247,50 € en una sola quota que se abonarà a l´inici del curs al mes d´octubre. També podreu assistir a sessions soltes amb un petit increment en el preu.

En totes les sessions pràctiques, es farà una degustació del que s’ha cuinat.

Quan?

Les sessions tindran lloc una vegada el mes, els dimecres per la vesprada. Les dades son: 19 octubre, 16 novembre, 14 desembre, 11 gener, 8 febrer, 8 març, 5 abril, 3 maig i 7 juny.

 

Quant?

27,50 €/persona (AlumniUV)

37,50 €/persona (acompanyant)

40,00 €/sessions soltes (AlumniUV)

50,00 €/sessions soltes (acompanyant)

 

Coneix els professionals de Valencia Club Cocina i els col·laboradors proposats:

Xef Gregorio Arránz, Valencia Club Cocina

Xef Yeray Forés, Valencia Club Cocina

Xef Vanesa Bustos, Valencia Club Cocina

 

 

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar