Proves d´accés 2018-2019

Resultats proves d’accés per a nous membres de l’Orquestra Filharmònica de la Universitat de València 2018/2019


COGNOMS I NOM *
DATA DE NAIXEMENT * (dd/mm/aaaa)
DNI *
INSTRUMENT *
ESTUDIS MUSICALS CURSATS *
CURS *
ESTUDIANT DE LA UNIVERSITAT DE VALENCIA *
TITULACIO *
CURS *
ADREÇA *
POBLACIO *
CODI POSTAL
TELEFON FIXE
TELEFON MOBIL *
E-MAIL *

FAGOT / TROMPA AGUDA / TROMPA GREU / ARPA / VIOLÍ / VIOLA / VIOLONCEL / CONTRABAIX

Les proves tindran lloc a partir del dia 22 d´octubre de 2018 a la Sala Charles Darwin de l’Aulari Interfacultatiu (Av. Primer de Maig, s/n), al Campus de Burjassot. 

Repertori Proves 2018-2019

Horari Proves 2018-2019

ELS REQUISITS PER ALS CANDIDATS SÓN:

  • Edat màxima: 23 anys.
  • Estudis musicals: estar cursant com a mínim els últims cursos d’ensenyances professionals de música.
  • Es valorarà positivament estar cursant estudis universitaris.

OFERIM:

  • Ajudes econòmiques per a formació musical.
  • Reconeixement acadèmic per als estudiants de la Universitat de València (2 crèdits ECTS per curs)
  • Reconeixement acadèmic com a pràctiques externes musicals per als alumnes del Conservatori Superior de Música Joaquin Rodrigo de València d’estudis superiors de música i del màster d’ensenyances artístiques d’interpretació musical i investigació performativa (2 crèdits ECTS per curs)
  • Formació pedagògica i musical.
  • Promoció de solistes en concerts cambrístics o amb l’orquestra.
  • Promoció de grups de cambra sorgits de l’orquestra.
  • Possible gira nacional i/o internacional.

La temporada d’assaigs regulars de l’orquestra és de setembre a juny. Els assaigs es fan cada dilluns de 19:00 a 22:00 hores i cada dijous de 20:00 a 22:00 hores, a la Sala CharlesDarwin de l’Aulari Interfacultatiu (Av. Primer de Maig, s/n), del Campus de Burjassot.

Per preinscriure’s a les proves, cal emplenar el formulari adjunt o telefonar a l’oficina de l’Àrea d’Activitats Musicals de la Universitat de València al 96 398 30 71 o al 96 398 31 96 (horari d´atenció al públic de dilluns a divendres de 9 a 14 hores, excepte festius i període vacacional de l´1 al 31 d´agost), abans del 18 d´octubre de 2018.

ORQUESTRA FILHARMÒNICA DE LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA

Beatriz Fernández Aucejo, directora

L’Orquestra Filharmònica de la Universitat de València (OFUV) fou creada  l’any 1995 per a donar resposta i cohesió a les diverses ofertes d’agrupacions instrumentals formades per estudiants. Té una plantilla de 80 joves músics, majoritàriament universitaris, l’edat mitjana dels quals és de 20 anys. La seua finalitat és proporcionar-los una formació d’alta qualitat en interpretació orquestral, amb professorat especialitzat per a cadascuna de les famílies  instrumentals. A més, cal remarcar que la seua activitat es realitza de manera  estable amb dos assaigs setmanals al llarg  de tot l’any acadèmic, cosa que li permet abordar amb solvència un repertori de gran dificultat i projecció. 

Del seu repertori destaquem Éclairs sur l’au-delà de Messiaen, Háry János de Kodály, PétrouchkaL’Oiseau  de feu Le Sacre du printemps de Stravinsky, El sombrero de tres picos  de Falla, Simfonia núm. 9 de Dvorák, Tableaux  d’une  exposition de Mussorgski, Daphnis  et Chloé de Ravel, The Planets  de Holst, Scheherezade de Rimski-Korsakov, Messa da Requiem de Verdi,  Simfonia núm. 4 de Brahms, Simfonia núm. 5 de Xostakóvitx, Simfonia núm. 2 de Rakhmàninov, Simfonia fantàstica de Berlioz, etc. 

Per al curs 2018/2019 l´obra central de la programació serà el Concert per a orquestra de Bela Bartók. 

Al llarg dels quasi vint-i-cinc anys d’història, han passat  per l’OFUV  més d’un miler  de joves músics, molts dels quals a hores d’ara desenvolupen la seua activitat interpretativa en orquestres espanyoles i europees o exerceixen la docència en diferents conservatoris professionals i superiors. A més, l’OFUV  desenvolupa, en col·laboració amb l’Aula de Música del Vicerectorat de Cultura i Esport de la Universitat de València,  un cicle de recitals i concerts de cambra en diversos centres de la Universitat, cosa que enriqueix la formació dels seus membres en la interpretació d’aquest tipus  de repertori. 

L’OFUV actua regularment al Palau de la Música de València i a l’Auditori de Saragossa i ha efectuat nombrosos concerts en diverses sales i auditoris d’Espanya i Europa com el Palau de les Arts Reina Sofia de València, l’Auditori de Barcelona, l’Auditori de Lleó, l’Academia Philharmonicorum de Liubliana, l’Austria Center de Vienna o el Mozarteum de Salzburg. L’any 1998 va participar en la XXVII edició del Concurs Internacional de Joves Orquestres realitzat a Viena (Àustria), on va obtenir el primer premi en la categoria d’orquestres simfòniques. 

L’OFUV  és membre de la Xarxa Europea d’Orquestres Universitàries (ENUO). Gràcies al seu impuls, es crea el 2015 SINERGIA (Xarxa  d’Orquestres Universitàries Espanyoles), de la qual és membre. A més, el Taller de Luthería Sergi Martí hi col·labora en el manteniment i la cura dels seus instruments de corda. Les activitats de l’OFUV es realitzen amb el patrocini de l’Àrea d’Activitats Musicals de la Fundació General de la Universitat de València i del Santander. 

 

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar