Estàs a: > Oberta la inscripció per a l’Escola Coral La Nau

Oberta la inscripció per a l’Escola Coral La Nau

Escola Coral La Nau de la Universitat de València.

Escola Coral La Nau de la Universitat de València.

L’Escola Coral La Nau de la Universitat de València, per a xiquets i xiquetes des dels 4 anys, ha obert el període de preinscripció de nous alumnes per al curs 2018-2019. El procés per a inscriure-s’hi finalitza a les 14 hores del dia 25 de juny de 2018. La matrícula de les places adjudicades serà del 28 de juny al 6 de juliol, de 9 a 14 hores, a l´oficina de la Fundació General.

Per a més informació sobre l’Escola Coral i per a emplenar el formulari de preinscripció ‘online’ cal accedir al següent enllaç: http://go.uv.es/ksxPFI8

L’Escola Coral La Nau de la Universitat de València, dirigida per Mònica Perales i Massana, va nàixer el 2002 amb l’objectiu de donar cabuda a la formació musical mitjançant la interpretació coral per a xiquets i xiquetes a partir de 4 anys al si de la Universitat. L’Escola parteix de la premissa que la cançó és l’element bàsic per a estructurar el bon ensenyament musical, és un excel·lent mitjà d’expressió voluntària i constitueix un element important de la formació humana. La cançó desenvolupa la percepció auditiva i les experiències emocionals, físiques i mentals. Tots els xiquets i les xiquetes tenen capacitat per a cantar; és una activitat natural juntament amb el moviment i la paraula; per tant, no hi ha cap prova d’accés, l’únic requisit és voler cantar junts. Els assaigs de l’Escola tenen lloc al Col·legi Major Rector Peset els dilluns d’octubre a juny.

L’Escola Coral està formada per tres grups: Cor Mestral, de 4 anys fins a 1r de Primària; Cor Garbí, de 2n a 6é de Primària; i Cor Tramuntana, a partir d’ESO.

El procés de matrícula per a les places adjudicades serà del 28 de juny al 6 de juliol de 2018, de 9 a 14 hores, a l’oficina de l’Àrea d’Activitats Musicals de la Fundació General de la Universitat de València (Amadeu de Savoia 4-4a planta, València).

Més informació

Data d'actualització: 18 de Juny de 2018

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar