Preinscripció

COGNOMS I NOM *
E-MAIL *
TELÈFON *
CURS *
COMENTARIS
Estudiant de la Universitat de València *
Estudiant de la Nau Gran *
Vols rebre un mail amb informació de nous cursos de formació musical organitzats per l’Àrea d’Activitats Musicals ? Sí, vull rebre informació
No, no vull rebre informació

Li informem que, amb la finalitat de protegir la seua privadesa i en compliment de l´article 5 de la Llei 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, les seues dades facilitades per la gestió de los cursos s´incorporaran al fitxer "Cursos FGUV" de la Fundació General de la Universitat de València (FGUV), degudament declarat davant l´Agència Espanyola de Protecció de dades. La finalitat del fitxer és la gestió dels cursos oferts.

Així mateix, li vam informar que quant als tractaments de dades personals realitzats per la Fundació, pot exercir els drets d´accés, rectificació, cancel·lació i oposició, mitjançant la presentació d´una sol·licitud que es dirigirà a la Fundació General de la Universitat de València, carrer Amadeu de Saboya, 4 (46010) de València, acompanyada de document que acredite la seua identitat, o dirigint-se a la següent adreça de correu electrònic: protdadesfguv@uv.es, sempre que la petició es realitze des del compte de registre que conste en la nostra base de dades.

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar