Estàs a: >

Directora

BEATRIZ FERNANDEZ-BEATRIZ FERNANDEZBeatriz Fernández Aucejo

Nascuda a Paiporta (València), és diplomada en Magisteri Musical per la Universitat de Valencia, llicenciada en Clarinet pel Conservatori Superior de Música Joaquín Rodrigo de València, titulada professional en Piano pel Conservatori Professional de Música de Torrent, llicenciada en Direcció d’Orquestra de Vents per la Royal School of Music de Londres (LRSM) i llicenciada en Direcció d’Orquestra pel Conservatori Superior de Música Manuel Masotti Little de Múrcia.

Amplia estudis de direcció d’orquestra i realitza cursos amb Yaron Traub, Peter Gülke, Cristóbal Soler, José Miguel Rodilla, Ernesto Izquierdo, Manuel Galduf, Jose M. Cervera Collado, Bruno Aprea, Joshard Daus, George Pehlivanian, Rodolfo Saglimbeni i Michael Tabachnick a l’Academia Chigiana (Siena), entre altres.

Ha sigut directora assistent de l’Orquestra Filharmònica de la Universitat de València, la JoveOrquestra Simfònica de la FSMCV i la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana (JORGV) junt amb els mestres Manuel Galduf i Cristóbal Soler.

Entre les agrupacions que ha dirigit com a invitada destaquen: Orquestra Filharmònica de la Universitat de València, Orquestra del Conservatori Superior Masotti Little de Múrciala Joven Orquesta Sinfónica de Galíciala Jove Orquestra de la Generalitat Valencianal’Orquestra de València, l’Orquestra de la Comunitat Valenciana, la Banda Municipal de Madrid, la Banda Municipal de Santiago, laMendelssohn Symphonia, l’Europa Chor Academie, la Deutsche Kammerakademie Neuss am Rheinl’Orchestra del Conservatorio Cherubini de Florèncial’Orquestra del Festival Internacional de Música de Cancún, Republican Korean Navu Band, etc.  

Ha sigut directora titular de la Societat Musical La Lira de Vilafamés (Plana Alta), Banda Associació Cultural Allegro de València, Societat Musical L’Artesana de Catarroja i la Unió Musical de Carlet. Durant l’any 2015 va ser directora titular de la Banda de Dones i de la Jove Banda de la FSMCV.

En reconeixement a la seua trajectòria professional ha rebut diversos guardons, com ara: Premi Isabel Ferrer de la Generalitat Valenciana, Una de Primera per la Federació de Falles de la Ciutat de València, Premi Cultural L’Espolíde Paiporta 2017, Premi Periódico Aquí en la Comarca de l’Horta Sud.

Al capdavant de les societats musicals de què ha sigut directora titular ha rebut diversos guardons, entre els quals destaquen els primers premis i menció d’honor obtinguts en els concursos: Certamen Provincial de València (2008, 2011, 2016), Certamen de Bandes de la Comunitat Valenciana (2011).

Així mateix, ha format part del tribunal qualificador en les diferents edicions del Certamen Provincial de Bandes de València, Alacant i Castelló, Comunitat Valenciana, Nacional de Catarroja, Nacional de Colòmbia a la ciutat de Paipa, a més del Concurs de Música de Cambra Las Provincias.

En l’actualitat és subdirectora de la Banda Municipal de Barcelona i directora de la Lira Castellonera de Villanueva de Castellón, l’Orquestra Simfònica Ateneu Musical del Port de València i de l’Orquestra Simfònica Unió de Llíria, i des de setembre de 2018 és Directora Titular de l’Orquestra Filharmònica de la Universitat de València.

 

 

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar