Proves d´accés 2019-2020

 

Per a inscriure’s a les proves d´accés, els/les candidats/es hauran d’omplir el següent formulari web abans del dia 17 d´octubre de 2019:

COGNOMS I NOM *
DATA DE NAIXEMENT * (dd/mm/aaaa)
DNI *
INSTRUMENT *
ESTUDIS MUSICALS CURSATS *
CURS *
ESTUDIANT DE LA UNIVERSITAT DE VALENCIA *
TITULACIO *
CURS *
ADREÇA *
POBLACIO *
CODI POSTAL
TELEFON FIXE
TELEFON MOBIL *
E-MAIL *
 

 

ESPECIALITATS:

OBOÈ, CORN ANGLÈS, CLARINET, CLARINET BAIX, FAGOT

TROMPA AGUDA,TROMPA GREU, TROMPETA, TUBA, PERCUSSIÓ

ARPA, VIOLÍ, VIOLA, VIOLONCEL I CONTRABAIX 

 

Les proves tindran lloc a partir del dia 21 d´octubre de 2019 a la Sala Charles Darwin del Campus de Burjassot (Aulari Interfacultatiu; Camí del cementeri, 20; ubicació: https://goo.gl/maps/pAPMwvP554N9k27W9

ELS REQUISITS PER ALS CANDIDATS SÓN:

 • Edat màxima: 23 anys.
 • Estudis musicals: estar cursant com a mínim els últims cursos d’ensenyances professionals de música.
 • Es valorarà positivament estar cursant estudis universitaris.

OFERIM:

 • · Ajudes econòmiques per a formació musical.

  · Reconeixement acadèmic per als estudiants dela Universitatde València (2 crèdits ECTS per curs)

  . Reconeixement acadèmic com a pràctiques externes musicals per als alumnes del Conservatori Superior de Música Joaquin Rodrigo de València d’estudis superiors de música i del màster d’ensenyances artístiques d’interpretació musical i investigació performativa (2 crèdits ECTS per curs)

  · Formació pedagògica i musical.

  · Promoció de solistes en concerts cambrístics o amb l’orquestra.

  · Promoció de grups de cambra sorgits de l’orquestra.

  · Possible gira nacional i/o internacional.

La temporada d’assaigs regulars de l’orquestra és de setembre a juny. Els assaigs es fan cada dilluns de 19:00 a 22:00 hores i cada dijous de 20:00 a 22:00 hores, ala Sala CharlesDarwin del Campus de Burjassot.

Per preinscriure’s a les proves, cal emplenar el formulari adjunt o telefonar a l’oficina de l’Àrea d’Activitats Musicals de la Universitat de València al 96 398 30 71 o al 96 398 31 96 (horari d´atenció al públic de dilluns a divendres de 9 a 14 hores, excepte festius i període vacacional de l´1 al 31 d´agost), abans del 17 d´octubre de 2019.


ORQUESTRA FILHARMÒNICA DE LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA

Beatriz Fernández Aucejo, directora

L’Orquestra Filharmònica de la Universitat de València (OFUV) fou creada  l’any 1995 per a donar resposta i cohesió a les diverses ofertes d’agrupacions instrumentals formades per estudiants. Té una plantilla de 80 joves músics, majoritàriament universitaris, l’edat mitjana dels quals és de 20 anys. La seua finalitat és proporcionar-los una formació d’alta qualitat en interpretació orquestral, amb professorat especialitzat per a cadascuna de les famílies  instrumentals. A més, cal remarcar que la seua activitat es realitza de manera  estable amb dos assaigs setmanals al llarg  de tot l’any acadèmic, cosa que li permet abordar amb solvència un repertori de gran dificultat i projecció. 

Del seu repertori destaquem Éclairs sur l’au-delà de Messiaen, Háry János de Kodály, PétrouchkaL’Oiseau  de feu Le Sacre du printemps de Stravinsky, El sombrero de tres picos  de Falla, Simfonia núm. 9 de Dvorák, Tableaux  d’une  exposition de Mussorgski, Daphnis  et Chloé de Ravel, The Planets  de Holst, Scheherezade de Rimski-Korsakov, Messa da Requiem de Verdi,  Simfonia núm. 4 de Brahms, Simfonia núm. 5 de Xostakóvitx, Simfonia núm. 2 de Rakhmàninov, Simfonia fantàstica de Berlioz, etc. 

Per al curs 2019/2020 l´obra central de la programació serà la Simfonia núm. 12 op. 112 de Dmitri Shostakovitx.

Al llarg dels quasi vint-i-cinc anys d’història, han passat  per l’OFUV  més d’un miler  de joves músics, molts dels quals a hores d’ara desenvolupen la seua activitat interpretativa en orquestres espanyoles i europees o exerceixen la docència en diferents conservatoris professionals i superiors. A més, l’OFUV  desenvolupa, en col·laboració amb l’Aula de Música del Vicerectorat de Cultura i Esport de la Universitat de València,  un cicle de recitals i concerts de cambra en diversos centres de la Universitat, cosa que enriqueix la formació dels seus membres en la interpretació d’aquest tipus  de repertori. 

L’OFUV actua regularment al Palau de la Música de València i a l’Auditori de Saragossa i ha efectuat nombrosos concerts en diverses sales i auditoris d’Espanya i Europa com el Palau de les Arts Reina Sofia de València, l’Auditori de Barcelona, l’Auditori de Lleó, l’Academia Philharmonicorum de Liubliana, l’Austria Center de Vienna o el Mozarteum de Salzburg. L’any 1998 va participar en la XXVII edició del Concurs Internacional de Joves Orquestres realitzat a Viena (Àustria), on va obtenir el primer premi en la categoria d’orquestres simfòniques. 

L’OFUV  és membre de la Xarxa Europea d’Orquestres Universitàries (ENUO). Gràcies al seu impuls, es crea el 2015 SINERGIA (Xarxa  d’Orquestres Universitàries Espanyoles), de la qual és membre. A més, el Taller de Luthería Sergi Martí hi col·labora en el manteniment i la cura dels seus instruments de corda. Les activitats de l’OFUV es realitzen amb el patrocini de l’Àrea d’Activitats Musicals de la Fundació General de la Universitat de València i del Santander. 

 

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar